Referenciáink

Elégedett ügyfeleink

"Egyesületünk éves övvizsgájára készíttetünk azokat a pólókat, amiket a 200 résztvevőnek adtunk ajándékba! Óriási siker volt!
Gyorsak voltak, szépen dolgoztak, az eredmény önmagáért beszél! Azért szeretünk velük dolgozni, mert ugyanolyan fiatalosak, lendületesek, kirobbanó formájúak mint egy Capoeira csapat!"

Novais Da Silva Joao

 

 „Sport szövetségünket méltón tudjuk képviselni, a Papaya Promotion által készített egyen mezeinkben. Bárhol járunk a világon, mindenki tudja, hogy mi vagyunk az MMA Szövetség! Szép, minőségi design és tervezés. Legyen bármilyen sürgős a munka, azonnal a rendelkezésünkre állnak és segítenek mindenben. Gyors, precíz és megbízható csapat, csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Juhász Sándor,   MMA Szövetség http://www.mmasport.hu/

 

„A Papya Promotinonnal öröm az együttműködés, nem csak a flexibilis és segítőkész hozzáállásuk miatt, hanem precizitásukkal és gyorsaságukkal megkönnyítik a mi munkánkat is.Szeretünk velük dolgozni, mert széles ajándéktárgy kínálatukból egyszerű dönteni, főleg úgy, hogy a kapcsolattartás és a kommunikáció könnyedén megy közöttünk.”

Maronics Júlia Wonderduck Agency Zrt. http://www.wonderduck.hu/

 

 „A Papaya Promotionnek köszönhetően néhány nap alatt elkészültek a megrendelt termékek, amelyekkel képviseltük cégünket egy rendezvényen. Ezúton is köszönjük a gyors és precíz közreműködést. A jövőben is hozzájuk fordulunk legyen bármiről is szó Ők megvalósítják minden elképzelésünket!

Minden rendben volt a megrendelt munkával, tökéletesen sikerültek az ingekolyan lett amilyennek elképzeltük, gyors pontos munkavégzéssel csináltátok meg a munkát."

Köszönjük szépen

Szabó Mirjam DTKTURBO Kft. http://www.dtkturbo.hu/

 

 

 

 

Facebook